Pelaajaesittelyt

Uusia pelaajaesittelyjä tulee joka keskiviikko...

#4 Riku ”Musi” Mustonen. Pelipaikaltaan toppari. Diasin, Laporten sekä Stonesin yhdistelmä on vankka tukijalka puolustuksessa tulevalla kaudella. Mustonen on ammatiltaan sähköasentaja, aito raksaukko, joka nauttii vapaa-ajallaan frendien seurassa, sekä Fifan parissa. Treenaaminen myös suuri osa elämää ja tavoitteena on yrittää syksyllä opiskella eteenpäin urallaan. Huhut myös kertovat tämän miehen aina ennen nukkumaanmenoa suutelevan legendaarisen futispelaajan David Silvan pelipaitaa, tuoden hänelle hyvää onnea seuraavaan päivään. Musin kommentti viime kaudesta: ”viime kaudest jäi p***a maku suuhun omalta osalta koska vuos tuli tuhlattua intissä, mutta ylpee äijistä!” Ja tulevalle kaudelle: ”Tulevan kauden tavotteet pysyy kunnossa ja saada byyri”
#5 Alex ”Gringo” Määttä. Pelipaikaltaan erittäin hyökkäävä laituri, joka viihtyy niin hyökkääjän kuin pakin roolissa. Tämä Instagram-malli tulee olemaan iso vahvistus joukkueelle ensi kautena! Espoon lahja maailmalle, joka opiskelee tällä hetkellä liiketalouden tradenomiksi Pasilassa. Asunut myös Kanarialla ja tarkoitus olisi vielä jonain päivänä lähteä uudestaan Espanjan lämpöön. Määtän kommentit viime kaudesta ja tulevasta kaudesta: ”Edellinen kausi oli kaikille varmasti erilainen, kun totutusti. Toivotaan kumminkin että ensi kausi onnistuisi ja nykyinen pandemia tila hellittäisi jotta kaikki päästäisiin treenaamaan, sekä pelaamaan normaalisti ja pysyttäisiin terveinä!”
#6 Kalle ”Kalu” Kahva Puolustuksen toinen tukijalka, joka viihtyy suurimmaksi osaksi topparina ja välillä tukemassa hyökkäystä keskikentällä. Ässänä hihassa tarvittaessa myös fyysinen target-pelaaja kärjessä. Mankalan kasvatti monen muun joukkueen pelaajan kanssa ja nykyään hän asustelee Järvenpään kauniissa keskustassa. Kahvalla on insinööriopinnot loppuvaiheessa ja tarkoitus siirtyä työelämään pikkuhiljaa. Fudisreenien ohessa hän käy salilla jotta Kahvan fyysinen preesens näkyy kaudella myös kentällä. Kahvan viime kommentit viime kaudesta: "Viime kausi meni odotetusti, sarjanousu vitoseen. Tappio kopaa vastaan kyllä vähän kirpaisi, mutta siitä päästiin yli." Tulevan kauden tavoitteisiin hän kommenttoi: "vähintääkin sarjassa pysyminen ja ainakin yksi vaparimaali olisi kiva pistää verkkoihin. Saunailtaa odotellaan myös innolla! Toivotaan että koko kausi pystytään pelaamaan vallitsevan maailmantilanteen takia."
#7 Niko ”Takho” Takko. Pelipaikaltaan Takko on Keskikenttä. Mankalan kasvatti, joka toimi keskikentän tukirankana viime kautena, tarjoen tarkasti laskettuja murtavia syöttöjä linjan taakse läpi kauden. Intohimoinen joukkuepelaaja ja luotettava työntekijä, joka on kiinnostunut rakennusautomaatiosta ja tekniikasta. Kolmannen vuoden opiskelija Aalto-yliopistossa. Takko ilmaisi lyhyesti ja ytimekkäästi oman mielipiteensä viime kaudesta: ”Viime kausi hyvä, paljon onnistumisia.” …Ja jatkoi ajatuksiaan ensi kaudelle: ”Tälle kaudelle vielä paljon parannettavaa.”
#9 Petteri ”Peteboi” Holopainen. Tätä vasenjalkaista työmyyrää tullaan näkemään varmasti niin topparina kuin vasemmassa laidassa. Mikäli kuntoa riittää niin myös keskikenttä häneltä luonnistuu. Häntä pystyy vertaamaan Järvenpään Kolaroviksi. Jalat eivät ehkä ole niin nopeat enää kuin ennen, mutta sen hän korvaa peliälyllä ja pallollisella varmuudella. Hänen vasemman jalan tykit ovat myös legendaa, jota toivon mukaan tullaan ensi kaudella näkemään. Pete on myös yksi näitä Mankalan kasvatteja, jotka tässä seurassa ovat tehneet pitkää ja tärkeää duunia joukkueensa eteen. Nykyään Peteboi pyörii Tampereella liiketaloutta opiskellessa, mutta odottaa innolla päästä kesällä takaisin pelikentille. Viime kaudesta Petteri kommentoi: ”Viime kaudest tota ois ollu kiva päästä enemmän pelaa mut loppukausi meni opiskelus mut toki odotettu nousu takas vitosee oli hyvä” Ja tulevasta kaudesta: ” ens kauden tavoitteena ainaki 90min kunto takas, ja yks longshot maali ”
#10 Teo ”Teppo” Kontio. Pelipaikaltaan Teppo on Keskikenttä tai keskushyökkääjä. Tämä Keravan hirmu jätti varmasti pahoja painajaisia vastustajilleen viime kaudelta, tykittäen huikeat 14 maalia 11 pelissä, voittaen 6. divarin maalikuninkuuden. Ammatiltaan nuoriso-ohjaaja, joka työskentelee koulunkäyntiohjaajana. Kontion vapaa-aika koostuu enimmäkseen tyttöystävän seurassa, eri videopelien maailmassa, kavereiden kanssa hengatessa, sekä tietenkin hieman jalkapallon parissa. Tepon viime kauden mietteitä, sekä ajatuksia tulevalle kaudelle: ” Hyvältä tuntu voittaa pelejä ja erityisen tyytyväinen olin siihen, että koko joukkue oli mukana täysillä yhteisessä tavoitteessa, joka oli nousta 5.divarii!” ” Isoin asia mitä odotan ensi kaudesta, on ehjänä pysyminen ”
#11 Samuli ”Kuko” Kukkonen. Kukkoselle vasen laita on kuin 100 metrin juoksusuora. Tämä puhdas laituri tulee ensi kaudella pelaamaan pelipaikaltaan joko laitapakkia tai hyökkääjää, mutta tullaan paikasta huolimatta näkemään enemmän hyökkäyksessä mukana. Kukkonen tunnetaan myös kovaäänisyydestään ja kovasta tarpeestaan soittaa suuta varsinkin tuomariston suuntaan. Huhut kiertävät, että joukkueen sakkokassan huutelukeltainen – osiossa muut joutuisivat maksamaan kaksi euroa, mutta Kukkoselle se on nostettu huikeaan viiteen euroon. Jälleen yksi näitä legendaarisia Mankalan kasvatteja, jotka ovat toimineet seurassa jo monta vuotta. Kukkonen on vuosien varrella päättänyt, että hänen jalkapallo-oppinsa ovat sen verran tärkeitä, että niitä olisi hyvä opettaa myös nuoremmilla sukupolville, toimien seuran valmentajana jo yhdeksättä vuottaan. Häntä pystyy myös näkemään videokameran takana muun muassa miesten edustuksen peleissä. Viime kaudesta Kukkonen kommentoi itseluottoisena: ”Oli ihan läppä meno koko kauden läpi, tuhottiin isolukuisesti jengiä jengin perään, pari haastavaa peliä toki oli, Asku antoi kovan vastuksen, propsit heille, sekä Kopa pääs pahemman kerran yllättää heidän leikkikentällään, mutta eipä muista oikein ollut vastusta. ” Tulevalle kaudelle hänellä on selkeä tavoite: ”Vähintään sarjassa on pysyttävä, se on selvää. Mutta olis ihan kiva antaa vähän painetta tolle meidän 47:n joukkueelle, joka pelaa yhden sarjatason ylempänä, että pitävät huolen että nousevat takaisin kolmoseen, koska ei me tänne ajateltu liian kauaks aikaa kuitenkaan jäädä.”
#14 Juho ” Flóki” Koivisto. Pelipaikaltaan Juho pystyy pelaamaan niin laidalla, ylemmällä keskikentällä kuin kärjessä. Hyökkäyksessä Juho tunnetaan hänen aggressiivisesta pelityylistään, hän tykkää taistella joka tilanteen viimeiseen vihellykseen saakka, välittämättä päätyykö se maaliin vai rikkeeseen. Juho on siunattu myös sähäkällä nopeudella, sekä huikealla tekniikallaan. Juho nauttii chillistä elämästä, hän on ammatiltaan alumiinihitsaaja, ja tällä hetkellä hän valmistaa Fasterin alumiiniveneitä Juha Snell Oy:lla. Vapaa-aikana hän nauttii miehelle tärkeimmästä asiasta, eli laiskottelusta. Viime kaudesta Juho kommentoi: ” Viime kaudesta jäi hyvä fiilis vaikka parannettavaakin oli paljon.” Tulevalle kaudelle hän laittoi tavoitteeksi: ” Ens kaudella tavoite on tottakai nousu neloseen ja paljon maaleja.”
#15 Abdalle Abdulkadir Mohamed. Tämä nuori lupaus on jo ehtinyt muutamissa harjoituksissa osoittamaan, että on valmis pärjäämään miesten tasolla näppärillä kikoillaan ja tarkoilla pelinrakentamisen taidoillaan. ”Morjesta! Minun nimeni on Abdalle Abdulkadir Mohamed, pelipaikalta minä pystyn pelaamaan ylemmällä keskikentällä. Pelityyliltä tykkään pelata kohdepeliä enkä halua menettää palloa. Tykkään pelata aina voittaakseni. Futis on häviä, vedä ja voita, mutta pidän aina voitosta. Varmasti kaikki haluavat voittaa. Täällä hetkellä olen peruskoulun ysiluokalla ja toivon, että jatkan opintoja. Vapaa-aikana olen perheeni kanssa ja pelaan futista kavereiden kanssa, myös katselen aina valioliigaa ja mestariliigaa. Viime kaudesta oli mahtavaa fiilis! Ensi kaudella toivon, että voitamme jatkaaksemme eteenpäin ja nousemme neloseen.”
#20 Ville Vauhkonen. Pelipaikaltaan Ville on laitapakki tai laitahyökkääjä, pelityyliltään hän tykkää tai suorastaan nauttii tehdä töitä molempiin päihin kenttää. Siviilielämässä tänä vuonna valmistuva ylioppilas, joka työskentelee Lidlin varastolla. Vapaa-ajalla hänen aikansa menee futiksen seuraamisessa sekä pleikan pelaamisessa. Villen kommentit viime kaudesta: ” Viime kaudesta ei jääny oikeen minkäänlaista makua kun ei päässy duunien ja loukkaantumisen takii pelaa mut hyvä et noustiin” Ja tulevasta kaudesta: ” Tulevan kauden tavotteissa olis et pääsis nyt ainki pelaa ja vähintään sarjassa pysyminen”
#21 Vili ”Maju” Tähtisaari. Pelipaikaltaan Maju on sanojensa mukaisesti umpipakki, mutta hän pystyy pelaamaan niin topparina kuin laitapakkina. Pelityyliltään hän on tyyni ja itsevarma pelaaja, joka osaa pitää päänsä kylmänä vaikeimmissakin paikoissa. Vili tekee tärkeätä työtä opettaessaan jaloa jalkapallon taidetta P14, P13 ja P10 ikäluokissa. Tämän lisäksi hän painaa töitä Tokmannin varastolla Mäntsälässä. Majun kommentit viime kaudesta: ” Meidän jengillä jäätävän hyvä meininki jokasessa pelissä. Joukkuehenki huipussa eikä muilla jengeillä ollut siihen mitään sanomista.” Ensi kaudesta hän kommentoi: ” Miksei nyt sit suoraan mentäs jäps 47 ohi ku näinki pitkälle ollaa päästy.”