Otteluennakko FC Kontu - JäPS (14.5.2023)

13.5.2023

JäPS sarjanousijan kimppuun sunnuntaina.

JäPS pelaa kauden kolmannen pelin sunnuntaina Kurkimäen tekonurmella, kun se kohtaa sarjanousijan FC Kontun. JäPS otti viime perjantaina rikkonaisen harjoitusviikon jälkeen kauden ensimmäisen pisteensä tasapelillä 2-2 FCFJ:n kanssa. Joukkueella on nyt kahden pelatun ottelun jälkeen yksi piste. Sunnuntain kotijoukkue FC Kontu puolestaan on pelannut jo kolme peliä. Avauspelin voittoa on seurannut ensin tasapeli ja viimeisenä 2-6 tappio EBK:lle. 

"Oli hyvää tekemistä ja yrittämistä koko joukkueella. Saatiin hyvä paine Porvoolle. Ollaan pelissä edellä viime kauden pelejä. Kontua vastaan lähdetään hyvällä fiiliksellä. Joukkuekin uusi tuttavuus, nousijajoukkue. Kolmea pistettä lähdetään hakemaan", summaa edellisessä pelissä maalinteossa onnistunut Emmi Järvi

Edellisen kotiottelunsa jälkeen JäPS on saanut harjoitella hyvin ja ehjän treeniviikon jälkeen joukkue lähtee vieraspeliin hakemaan kauden avausvoittoa. "Kentällä alkaa näkymään niitä asioita, joita ollaan harjoiteltu. Seuraava vastustaja FC Kontu on hiukan erilainen joukkue FC Futuraan verrattuna. Joukkue pyrkii pitämään vauhtia ja olemaan aggressiivinen hyökkäyssuuntaan. Ennakoin ottelusta vauhdikasta ja uskon joukkueemme puolustuksen saavan sunnuntaina kovan testin", pohtii valmentaja Samu Ruohonen tulevaa vieraspeliä. 
 
FC Kontu - JäPS sunnuntaina 14.5. klo 14.30 Kurkimäen tekonurmella.


Naisten edustuksen seuraava kotiottelu perjantaina 19.5. klo 19.00 Lukion tekiksellä.