Koulutus

JäPS kouluttaa niin pelaajia, valmentajia kuin muitakin seuratoimijoita.

Pelaajakoulutukseen kuuluu tehoryhmät, futisviikko, futisleirit, Prisma jalkapallokoulu, taitokisat ja oman ikäluokan harjoitteet ja pelit.

Järvenpään palloseura kouluttaa ohjaajia/valmentajia erillisillä valmentajapäivillä tai koulutustapahtumissa. Seura järjestää valmentajakerhoja 4 kertaa vuodessa. Näihin voivat osallistua kaikki JäPS:n valmentajat. Valmentajakerhoissa käsitellään kaikkea, mikä liittyy futikseen.

Järvenpään Palloseura järjestää toimihenkilöiden koulutusta ns. kerhotoimintojen avulla. Kerhoissa seuran toimijat kokoontuvat keskustelemaan erilaisista asioista. Kerhoissa sovitaan yhteisistä asioista, joita johtokunta mahdollisesti käsittelee. Kerhotoiminnalla haetaan myös yhteenkuuluvuutta ns. JäPS henkeä.

Harrastefutiksen tarkoituksena on helpottaa jalkapalloharrastuksen aloitusta Starttiryhmillä ja ylläpitää aikuisten harrastefutistoimintaa järjestämällä erilaisia pelisarjoja.


Seura järjestää myös ala-asteille Kaikki Pelissä - turnauksia. Turnausten tavoitteena on kaikkien luokan oppilaiden osallistuminen pelaamiseen.

Tarkemmat tiedot kunkin ryhmän välilehden alla.


JäPS järjestää myös leirejä koulujen loma-aikoina. Tarkemmat tiedot täältä.