Helmikuun kuukausikirje

7.2.2024

Moikka kaikki JäPS-yhteisön jäsenet!


Helmikuu on täällä ja talvi parhaimmillaan! Turnaukset ja treenipelit pyörivät täysillä, harjoituksissa opitaan uutta ja syvennetään vanhaa. Talvilomalla voi hieman huilailla tai tulla vaikka kolikkovuoroille treenaamaan!

Helmikuun aikana pelaajien vanhemmat, ikäluokkien valmentajat ja toimihenkilöt, aikuisharrastajat sekä katsojana tai vapaaehtoisena yhteisössä mukana olevat pääsevät vastaamaan seurakyselyyn. Toivomme mahdollisimman monen vastaavan, jotta saamme kerättyä tärkeää tietoa siitä, mitä JäPS on tänään. Seurakysely on osa alkavaa strategiatyötä, jossa piirretään suuntaviivoja ja reittejä siihen, mitä JäPS on tulevaisuudessa.

Seurakyselyyn vastaajien kesken arvotaan maaliskuun alussa tuotepalkintoja, joten kannattaa käydä täyttämässä lomake! Vastaamiseen menee aikaa noin 5–20 minuuttia. Kehitetään yhdessä Järvenpään Palloseurasta entistäkin parempi jalkapalloyhteisö!

 

Tiedotettavaa!

Seurakysely JäPS-yhteisölle: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdxEJ8_-x59_mpOOlSCqZuep7emOOusgrWBgTk1f3nQa51KuA/viewform?usp=sf_link

Seuran strategiatyö alkaa, lue lisää täältä: https://www.japs.fi/uutiset/mita-japs-on-tulevaisuudessa/

Pysäköintitilaa halleilla hyvin rajallinen määrä etenkin lauantaisin, joten suosithan kimppakyytejä saapuessasi treenipeleihin ja turnauksiin!

 

JäPSissä tapahtuu!

Talvilomalla kolikkovuoroja Logisnext Areenalla!

  • Maanantaista perjantaihin klo 10–14
  • Hinta 5 €/2 h/treenaaja, halliin mahtuu maks. 30 treenaajaa kerrallaan
  • Maksutavat MobilePay ja käteinen

 

Ilmoittaudu mukaan!

JäPS Kesäleirit kesäkuussa viikoilla 23 ja 24 sekä heinä-elokuun vaihteessa viikolla 31

 

Aurinkoista kevättalvea kaikille!

Terveisin Sofi Heikkilä, tapahtumakoordinaattori