JäPS hakee nappulapäällikköä

7.5.2024

Tiesitkö, että meillä JäPSissä on yli 200 alle kouluikäistä jalkapallon harrastajaa? 

Jalkapallo on harrastuksena Suomessa kovassa nosteessa, ja pelaajamäärissä tehdään uusia ennätyksiä. Niin myös meillä Järvenpäässä. Viime vuonna rekisteröityjen pelaajien määrä ylitti 1200, ja lisäksi perhe- ja naperofutiksessa, futiskoulussa ja aikuisten harrastefutisryhmissä oli satoja osallistujia. Seuran päätoimisen henkilöstön kehittäminen vastaamaan kasvavan toimintamme tarpeita on jatkuvaa työtä. 

Perhe- ja naperofutiksessa on tällä kaudella ollut ohjaksissa seuran oma kasvatti Riku Vastamäki, joka on lähdössä kesällä hetkeksi isänmaan kutsusta muiden haasteiden pariin. Kun kerran rekryhommiin oli ryhdyttävä, samalla kertaa arvioitiin seuran valmennuspäälliköiden toimenkuvia ja ikäluokkien resurssitarpeita pelaajamäärien kasvaessa. Johtokunnassa käydyn keskustelun perusteella päädyttiin laittamaan hakuun päätoiminen nappulapäällikkö. Pikkufutareiden kanssa pitkään työskennellyt ja monille perheille tuttu valmennuspäällikkö Samuli Kukkonen jatkaa kauden loppuun asti nykyisissä ikäluokissaan, ja hänet nähdään jatkossakin kentän laidalla junnuja luotsaamassa.  Ensi kauden suunnittelua on jo aloiteltu, ja valmentajakuvioista päästään keskustelemaan ikäluokkien vastuuhenkilöiden kanssa kesän aikana. 

Millaista henkilöä sitten haemme? Nappulapäällikkö vastaa alle kouluikäisille suunnatun toiminnan suunnittelusta, toteutuksesta ja kehittämisestä, sekä ohjaajien rekrytoinnista ja koulutuksesta. Toimenkuvaan kuuluvat 2-4 -vuotiaille suunnatut perhe- ja naperofutis, futiskoulu (5-vuotiaat) sekä nuorimmat ikäluokat eli P6, P7, T6-7 ja T8-9. Lisäksi nappulapäällikkö vastaa koulu- ja päiväkotiyhteistyöstä. Toivomme nappulapäälliköltä valmennusosaamisen lisäksi kokemusta alle kouluikäisten lasten ohjaamisesta sekä soveltuvaa pedagogista osaamista. 

Rekryilmoitus on avattu Recrightiin ja hakuaikaa on 20.5.2024 asti. 

Tunnetko jonkun, jolle tämä tehtävä sopisi? Vinkkaa rohkeasti!