Kesä- ja heinäkuun kuukausikirje

25.6.2024

Moikka kaikki JäPS-yhteisön jäsenet!

 

Kesä on sujunut lämpöisissä merkeissä ja moni joukkueista aloittelee kesätaukoaan näin juhannuksen jälkeen. Viikot ovat silti futista täynnä, kun miesten Euroopan-mestaruuskilpailut pyörivät täyttä päätä ja kotikaupungissakin pääsee nauttimaan edustusjoukkueiden otteluista.

Uusi, upea Keskuskentän stadion aukeaa perjantaina 28.6. ja 1500 kuppi-istuinta katoksen alla takaavat, että myös syksyn sateiden saapuessa paikallisjalkapallon seuraaminen on yleisölle mahdollisimman mukavaa. Avajaisottelun pelaa Miesten edustusjoukkue 28.6. klo 18:30, portit ja kioskit aukeavat jo klo 17:00! Ohjelmassa on mm. onnenpyörä sekä temppurata ja 500 ensimmäistä pääsee nauttimaan Järvenpään kaupungin tarjoamat kakkukahvit. Sininen kulkue lähtee klo 17:30 marssimaan stadionille Janne-kadulta Eikan pankin edestä. Tsekkaa kaikki viimeisimmät tiedot tapahtumasta miesten edustuksen Instagram-tililtä @japsedustus

 

Tiedotettavaa!

Seuran toimisto lomailee 1.-21.7.2024.

Veera Pulkkinen on aloittanut nappulapäällikkönä ja näkyy jatkossa pienten futarinalkujen tapahtumissa

P20-joukkueen nousee SM-sarjaan voitettuaan KuPSin karsintaottelussa! Kevätkaudella JäPS-nippu hallitsi P20 Ykkösen lohkoaan näytöstyyliin. Lohkovoitto irtosi puhtaalla pelillä maalierolla 64–3.

Jaris Arusalu ja Iida Surakka valittu UEFA A –malliryhmäleireille! Palloliitto järjestää UEFA A –malliryhmäleirit U16 tytöille ja U15-16 pojille heinäkuun alussa Eerikkilässä.  Leirit toimivat pelaajakehitys- ja tarkkailutapahtumana.

 

JäPSissä tapahtuu!

28.6.2024 18:30 UUDISTETUN KESKUSKENTÄN AVAJAISOTTELUSSA Miesten edustus kohtaa tutun helsinkiläisjoukkueen, portit aukeavat klo 17:00. JäPS – KäPa (Ykkösliiga)

6.7.2024 15:00 Naisten edustus pelaa ensimmäisen ottelunsa Keskuskentän tekonurmella jahdaten tärkeitä pisteitä kevätkierroksen viimeisessä matsissa! JäPS – PEPO (Naisten Kakkonen)

7.7.2024 18:30 Miesten reservi ottaa revanssin Lahden oransseja vastaan Keskuskentällä ja EM-futiksestakin on sopivasti välipäivä! JäPS/47 – FC Reipas (Miesten Kakkonen)

 

Ilmoittaudu mukaan!

Pikkufutarien syksy

Aikuisten harrastefutiksen syksy

 

 

Hauskaa kesää kaikille!

Terveisin Sofi Heikkilä, tapahtumakoordinaattori