P15 (2008) JäPS Utd nousee Nelosesta Kolmoseen

8.6.2023

Kevätkausi alkaa kääntyä lopuilleen ja juniorisarjoissa pelataan ratkaisupelejä. Palloliiton viralliset sarjat pelaajia kiehtovine sarjataulukoineen alkavat pelaajilla 12 vuoden iässä, ja kesäkuussa jännitetään monessa joukkueessa sijoituksia, mahdollisia nousuja tai sarjapaikan säilyttämisiä. Mielenkiintoisia tilanteita on juuri nyt useissa sarjoissa, joten kannattaa tulla paikan päälle peleihin kannustamaan JäPSiä. Vinkkejä tulevista peleistä saat ottamalla seurantaan seuran ja ikäluokkien somekanavat, ja kaikki JäPSin joukkueet ja ottelut löytyvät Palloliiton tulospalvelusta

Seuran tämän kauden ensimmäistä sarjanousua juhlii P15 Nelosta keväällä pelannut JäPS Utd, joka varmisti nousun Kolmoseen jo viimeistä edellisessä pelissään. Kahdeksasta pelistä oli lopulta saaliina seitsemän voittoa ja maaliero 27 - 6 kertoo joukkueen hienoisesta ylivoimasta sarjassaan. Tälle kaudelle uudistunut kokoonpano siis osoitti, että joukkueen paikka on Kolmosessa viime syksyn tapaan. 

JäPS Utd on ollut koko "sarjauransa" ajan P2008 ikäluokan haastejoukkue, jonka kokoonpano on vaihdellut vuosien mittaan, kun pelaajia on siirtynyt kilparyhmään ja toisaalta harrasteryhmästä ja naapuriseuroista on tullut joukkueeseen uusia vahvistuksia. Tällä kaudella myös 2009 syntyneitä poikia on päässyt kokeilemaan vuotta vanhempien pelejä. Joukkueen päävalmentajana toimii David Johnson, ja joukkueen taustalla on erittäin kokenut kaarti vanhempia valmentajina, huoltajina ja joukkueenjohtajina. C-poikien (P2008-09) ikäluokan vastuuvalmentaja on Temo Apriamashvili. 

Lämpimät onnittelut sarjanoususta P08 Utd! 

Joukkueessa pelasivat kevätkaudella 2023:

Richard Li
Kerdo Maanre
Joona Åström
Juuso Helenius
Niila Kinnunen
Aleksi Lehén
Mikko Liinakoski
Vexi Saukkonen
Lord Danso
Juuso Kataja
Ilyas Khalif
Mikke Aalto
Elias Isokääntä
Toivo Kohonen
Luukas Laine
Mikko-Oskari Hänninen
Vinny Poodpong
Oskari Sissala
Niklas Eskelinen
Natan Antonio De Castro Leite
Lauri Hihnala
Voitto Lumio
Joona Myllyniemi
Niclas Nueangnara
Robert Stewart

Taustatiimi 

Marko Aalto, valmentaja
Juha Liinakoski, valmentaja
Heli Laakso, joukkueenjohtaja
Satu Kataja, joukkueenjohtaja
Antti Kohonen, huoltaja