Toukokuun kuukausikirje

23.5.2024

Moikka kaikki JäPS-yhteisön jäsenet!

 

Koulut ovat loppumassa ja lasten kesälomat alkamassa eli JäPSin kesäleiritkin ovat ihan kulman takana! Ensimmäiselle kesäleiriviikolle mahtuu vielä hyvin mukaan 2013–2018-syntyneitä tyttöjä ja poikia, ilmoittautumisaikaa on vielä tämä viikko. 

Kesä on myös turnausten aikaa, muistattehan pakata mukaan ainakin aurinkorasvan, sopivasti evästä ja riittävästi juotavaa! Puoliksi jäädytetty juomapullo tarjoaa kylmää vettä pitkään ja hattu pitää pään kylmänä pelien välissä.

Aurinkoista oli myös toukokuun startanneessa Vappuriehassa. Tunnelma oli iloinen ja lapset osallistuivat innolla futisrasteihin, saattoipa osa aikuisistakin innostua kokeilemaan esimerkiksi pallotutkaa… Kiitos paljon kaikille kävijöille, on ilo nähdä iso määrä jäpsiläisiä samassa paikassa nauttimassa keväästä!

 

Tiedotettavaa!

Terholan ja Ainolan nurmikentät on avattu!

Suomen Palloliitto on julkaissut uuden strategian vuosille 2025–2028 teemalla ”Menestyvä jalkapallomaa, hyvinvoinnin kasvattaja”

Suun Terveystalot tarjoavat kaikille Terveystalon yhteistyöurheiluseurojen jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen hammastarkastuksen etuhintaan 69 € kun varaat ajan viimeistään toukokuun loppuun mennessä!

  • Etuhinta koskee hammaslääkärien (ei erikois-) arkisin tekemiä tarkastuksia, ja sisältää Kela-korvauksen ja palvelumaksun.
  • Etuhintaisen tarkastuksen saat varmistettua joko kirjoittamalla ”SPORT24” lisätietokenttään verkkoajanvarauksessa, tai viimeistään ilmoittamalla samaisen koodin vastaanotolle saapuessa.
  • Ystävällisin kevätterveisin, Suun Terveystalot

 

JäPSissä tapahtuu!

23.5.2024 18:30 Miesten reservi pelaa Lukion tekonurmella kotiottelun tärkeistä pisteistä auringon lämmittäessä, JäPS/47 – MyPa (Miesten Kakkonen)

26.5.2024 17:00 Naisten edustuksella merkittävä kamppailu Lukion tekonurmella tuttua punaista helsinkiläistä vastaan, JäPS – HIFK (Naisten Kakkonen)

2.6.2024 18:00 Miesten edustus saa päättäriviikonloppuna Koivusaaren tekonurmelle vieraita Seinäjoelta, JäPS – SJK Akatemia (Ykkösliiga)

 

Ilmoittaudu mukaan!

Kevään McDonald’s Futiskoulussa vielä muutama paikka pienille futarinaluille!

Kesäleiri 1 (3.–7.6.) KESÄN PARAS ALOITUS!

Kesäleiri 2 (10.–14.6.): Vielä muutama paikka tilaa!

Kesäleiri 3 (29.7.-2.8.): Pikkujunnujen oma leiri 2015–2018-syntyneille tytöille ja pojille!

Aikuisten pelivuoro FUTISTUNTI viikoittain sunnuntaisin

 

 

Kivaa kesän alkua kaikille!

Terveisin Sofi Heikkilä, tapahtumakoordinaattori