B-tytöt

Seuraavat sarjaottelut

Seuraavat tapahtumat

Tervetuloa mukaan! 
Ota yhteys Samuel Ruohoseen tai Tuomas Mäkiseen, kun haluat tulla tutustumaan treeneihimme.
Joukkueen treenit pidetään talvikauden ajan Järvenpään Monitoimihallilla

Joukkue harjoittelee yhteistyössä Naisten ja C -tyttöjen kanssa huippuolosuhteissa Järvenpään Monitoimihallilla. Harjoitukset ovat läpi talven hallissa lämpimässä.

Naisten, TB ja TC -ikäluokkien  valmenuksesta vastaa päävalmentaja Samuel Ruohonen. Samuel, Samu, on valmentanut JäPSissä useita vuosia sekä tyttö- että poikajunioreita.   

Muina valmentajina ovat mukana Tuomas Mäkinen, Tom Auria,  Marko Koskela  TB ja maalivahdit ja Terhi Uusi-Luomalahti (fysio). 

Joukkueen taustalla vaikuttaa myös seuran tyttöjen valmennuspäällikkö Terhi Uusi-Luomalahti.
Terhi Uusi-Luomalahti on toiminut JäPSin talenttivalmentajana sekä Naisten päävalmentajana.  Tepalla on takanaan aktiiviuraltaan 7 Suomen mestaruutta HJK:n paidassa ja maajoukkueessa 60 ottelua sekä yhdet naisten EM -kisat.  Hän tuntee pelaajauransa ja työnsä kautta fyysiset ja henkiset vaatimukset, joita tarvitaan jalkapalloilijana kehittymiseen ja pystyy soveltamaan näitä oppeja myös käytännön työssä pelaajien hyväksi.

 JäPSin pelaajapolku tyttöjoukkueiden osalta mahdollistaa pelaajien liikkumisen joustavasti ikäluokkien välillä oman kehityksensä, innostuksensa ja tasonsa mukaisesti. Pelaajille tarjotaan mahdollisuus kehittyä jalkapalloilijana ja urheilijana omalle parhaalle tasolleen.

Kesän treenien kenttävuorot

  • ma  18.00-19.30   Ainola 1/2 kenttä
  • ti    19.00-20.30    Ainola 1/2 kenttä   + mv
  • to   18:30-20:00    Ainola 1/1    + mv