B-tyttöjen edustus

Tervetuloa mukaan! 
Ota yhteys Mari Rahkoseen (0505540090, mari.rahkonen@japs.fi), kun haluat tulla tutustumaan treeneihimme.
Joukkueen treenit pidetään talvikauden ajan Järvenpään Monitoimihallilla.

Kaudella 2022-2023 syvennämme yhteistyötä Naisten edustuksen kanssa entisestään ja tavoitteena on nousta jo kevätkierroksen jälkeen takaisin T18 Ykköseen. 

Päävalmentajana alkavalla kaudella toimii kokenut taitaja Mari Rahkonen, joka kertoo  pyrkivänsä valmennuksessa huomioimaan pelaajien yksilölliset tarpeet korkeallakin vaatimustasolla. Tarpeen mukaan tavoitteellisimmille pelaajille voidaan muodostaa henkilökohtainen harjoitteluohjelma, joten kovillakin tulevaisuuden toiveilla kannattaa tulla joukkueeseen pelaamaan ja kehittymään. Marilla on pitkä kokemus eri-ikäisten juniorien valmennuksesta mm. kotikaupungissaan Kotkassa.

Naisten edustusta valmentaa tulevana vuonna Mikko Ranta, jolla on pitkä kokemus tyttö- ja naisfutiksen parissa. Mikko siirtyi JäPSiin NJS:stä, jossa hän valmensi päättyneellä kaudella Kansallisessa Liigassa pelannutta naisten edustusjoukkuetta. 

Toimintaan tutustumaan ovat tervetulleita kaikki motivoituneet ja kehittymiseen tähtäävät pelaajat, joita kiinnostaa harjoitella mahtavissa olosuhteissa sitoutuneessa porukassa. 

Seuraavat tapahtumat