Järvenpään koulujen futiskerhot

ILMOITTAUTUMINEN LUKUVUODEN 2024-2025 KERHOIHIN AUKEAA 16.8.2024 KLO 17

Järvenpään Palloseuran joukkuetoimintaan pääsee mukaan ottamalla yhteyttä lapsen syntymävuoden mukaiseen joukkueeseen. JäPSin joukkuetoiminnasta löydät lisätietoa osoitteesta japs.fi/joukkueet 

JäPS mukana toteuttamassa Harrastamisen Suomen Mallia Järvenpäässä

MIELUISIA JA MAKSUTTOMIA HARRASTUKSIA OPPILAILLE KOULUPÄIVIEN YHTEYTEEN Harrastamisen Suomen mallin tavoitteena on tukea lasten ja nuorten hyvinvointia mahdollistamalla jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. Malli on käytössä yli 90 % manner-Suomen kunnista. Opetus- ja kulttuuriministeriö myöntää kunnille vuosittain avustusta mallin toteuttamiseen.

Kunnat järjestävät harrastukset perusopetuksen vuosiluokkien 1.–9. oppilaille, JäPSin järjestämä Futiskerho on suunnattu 3-5-luokkalaisille tytöille ja pojille. Harrastustarjonta valitaan lasten ja nuorten toiveiden mukaan. Harrastusryhmiä järjestetään kunnan oman henkilöstön kuten opettajien voimin. Harrastusten järjestäjinä toimivat myös urheiluseurat, kulttuuritoimijat, nuorisojärjestöt ja muut harrastustoimintaa järjestävät yhteisöt, joilla on osaamista lasten ja nuorten kanssa toimimisesta.