Tule pelaamaan!

JäPS on auki kaikille.

Löydä alta juuri itsellesi sopiva tapa liikkua ja harrastaa futista!

Pikkufutarit (2-6 -vuotiaat)

Pikkufutareiden tie jalkapallon saloihin alkaa pelien ja leikkien kautta, turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä.

  • Perhefutis 2-4 -vuotiaille on lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, jossa tutustutaan palloon ja harjoitellaan perusliikuntataitoja. Ilmoittautuminen kesän toimintaan AVATTU!
  • Naperofutis 3-5 -vuotiaille sisältää perusliikunta- ja jalkapallotaitojen harjoittelua sekä samalla harjoituksissa toimimisen opettelua. Ilmoittautuminen kesän toimintaan AVATTU!
  • McDonald's Futiskoulu 5-6 -vuotiaille johdattaa lapset futiksen eri osa-alueisiin ikätasoisesti leikkien ja pelien kautta samalla perusliikuntataitoja vahvistaen. Futiskoulu käynnistyy toukokuussa. Ilmoittautuminen kesän toimintaan AVATTU!

Juniorit (6-20 -vuotiaat)

Junioritoiminnan toiminnallisia yksiköitä ovat ikäluokat, jotka on jaettu pelaajien syntymävuoden mukaan. Jalkapallossa kausi vaihtuu marraskuussa ja silloin siirrytään seuraavan vuoden jakoihin. 

Ikäluokkien omat sivut löydät osiosta JOUKKUEET

Ikäluokkien uusien pelaajien ohjeet löytyvät TÄÄLTÄ

Aikuiset 

AIKUISTEN HARRASTETOIMINTAA on tarjolla kurssimuotoisena

  • Aikuisten Futisstartti ja Futisjatkot tarjoavat ohjattua, ryhmän tasoista treeniä innokkaille harrastajille vasta-alkajista vanhoihin tekijöihin.
  • Aikuisten Futistunti täydentää aikuistan harrastepalettia vapaan pelin vuorolla. 
  • Ilmoittautuminen kesän toimintaan alkaa maaliskuussa!


AIKUISTEN JOUKKUETOIMINTA pitää sisällään niin kilpajoukkueita, kuin vähemmän tavoitteellisia ryhmiä sekä miehissä että naisissa.

  • Naisten edustus pelaa tulevalla kaudella Kakkosta ja naisten kakkosjoukkue JäPS/United urakoi Nelosessa. Naisten harrastesarjaa pelaa timanttinen porukka NicePower.
  • Miesten reservijoukkue JäPS/47 pelaa Kakkosta ja miesten kolmosjoukkueen JäPS/U23 löytää tulevalla kaudella sarjatasoilta Nelonen ja Kutonen.

Soveltavan jalkapallon joukkue VAPARI avaa kentän erityisryhmiin kuuluville. Seurassamme on tarjolla jalkapalloa jokaiselle.

TERVETULOA MUKAAN!