Kehitä futistaitoja ja paranna pelikäsitystä oppimiseen kannustavassa ympäristössä!

Kiinnostaako paluu jalkapallon pariin? Oletko innostunut lajista vasta aikuisiällä? Järvenpään Palloseura järjestää osana aikuisten harrastefutis-kokonaisuutta AIKUISTEN FUTISJATKOT, jossa syvennetään jalkapallotaitoja ja pureudutaan pelikäsitykseen. Futisjatkot on tarkoitettu lajista kiinnostuneille aikuisille, joilla on jo jonkinlaista pohjaa futiksen parissa. 

Kunnon ei tarvitse olla parhaimmillaan ja pallokosketuksen samettinen, sillä lajiosaamista ja kuntopohjaa vahvistetaan kurssilla yhdessä! Futisjatkojen aikana pääset haastamaan itseäsi, liikkumaan ohjatusti kivassa ryhmässä ja pitämään hauskaa kuningaslajin parissa.

Treenit sisältävät jalkapallon perustaitojen sekä pelikäsityksen syventämistä, kehonhallinnan ja liikkuvuuden parantamista sekä paljon pelaamista. Valmennus tähtää siihen, että jokaisen harjoituskerran jälkeen porukka lähtee kotiin hikisenä ja muutamaa kokemusta rikkaampana! 

SEURAAVA FUTISJATKOT-RYHMÄ ALKAA ELOKUUSSA

Syksy ILMOITTAUDU MUKAAN

  • 110 € 
  • Lukion tekonurmella keskiviikkoisin klo 18:30-19:30
  • elo-syyskuussa (31.7.-25.9.)

Kurssin hintaan sisältyy kenttävuorot ja valmennus.  

Kurssin hinnan lisäksi kerran vuodessa kurssiosallistujilta laskutetaan 25 € Järvenpään Palloseuran kurssijäsenmaksu, mikäli jäsenmaksua ei ole maksettu muissa yhteyksissä (esimerkiksi toimihenkilönä ikäluokassa).

Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä lähetettävällä laskulla. Ilmoittautumiset ovat peruttavissa kuluttomasti ennen laskun maksamista tai ennen laskun eräpäivää kurssin alkuun asti. Laskun maksamisen tai eräpäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 10 € käsittelymaksu. Kurssin alkamisen jälkeen maksua ei voida palauttaa eikä laskua peruta. Laskujen maksuvalvonnan ja perinnän hoitaa Visma Financial Solutions Oy.

Maksaminen onnistuu nyt myös Epassin verkkopalvelussa! Lue lisää täältä

JäPSin ikäluokissa aktiivisille toimihenkilöille 15 % alennus kaikista aikuisten kursseista!

Laita ilmoittauduttuasi viesti otsikolla TOIMIHENKILÖALE AIKUISTEN HARRASTE sähköpostilla osoitteeseen sofi.heikkila @ japs.fi ennen laskun maksamista, niin kirjaamme alennuksen järjestelmään.

Treeneihin tarvitset mukaan juomapullon, liikunnalliset vaatteet ja kengät (mikäli nappulakenkiä ei ole, lenkkareillakin pärjää), sekä rennon fiiliksen.

Huolehdithan itse oman vakuutuksen tapaturmien varalle!

Futisjatkoihin liittyviin kysymyksiin vastaa tapahtumakoordinaattori Sofi Heikkilä (sofi.heikkila (at) japs.fi)


Tervetuloa mukaan!