Opi uutta ja kohota kuntoa rennossa porukassa!

Kiinnostaako tutun lajin ääreen palaaminen tai uuden harrastuksen aloittaminen kannustavassa ympäristössä? Järvenpään Palloseura järjestää osana aikuisten harrastefutis-kokonaisuutta NAISTEN FUTISSTARTIN, jossa lähdetään liikkeelle jalkapallon perusteista ja nautitaan porukalla liikunnasta. Mimmifutisstartti on tarkoitettu kaikille lajista ja liikkumisesta kiinnostuneille naisille.

Aikaisempaa futistaustaa tai huimaa kuntoa ei osallistumiseen tarvitse, sillä lajiosaamista sekä liikunnan iloa etsitään kurssilla yhdessä! Mimmifutisstartin aikana pääset pitämään hauskaa, liikkumaan ohjatusti kivassa ryhmässä, tutustumaan pelikavereihin ja haastamaan itseäsi ilman muiden asettamia tavoitteita.

Treenit sisältävät jalkapallon perustaitojen harjoittelua, kehonhallinnan ja liikkuvuuden parantamista, sekä reilusti pelailua. Valmennus tähtää siihen, että jokaisen harjoituskerran jälkeen porukka lähtee kotiin hikisenä ja muutamaa kokemusta rikkaampana! 

Tule mukaan Mimmifutis-ryhmään ja rakastu jalkapalloon!

SEURAAVA MIMMIFUTIS-RYHMÄ ALKAA TOUKOKUUSSA

Kevät ILMOITTAUDU MUKAAN

  • 110 € 
  • Lukion tekonurmella keskiviikkoisin klo 18:30-19:30
  • touko-kesäkuussa (8.5.-3.7.)

Syksy ILMOITTAUDU MUKAAN

  • 110 € 
  • Lukion tekonurmella keskiviikkoisin klo 18:30-19:30
  • elo-syyskuussa (31.7.-25.9.)

Kurssin hintaan sisältyy kenttävuorot ja valmennus. 

Kurssin hinnan lisäksi kerran vuodessa kurssiosallistujilta laskutetaan 25 € Järvenpään Palloseuran kurssijäsenmaksu, mikäli jäsenmaksua ei ole maksettu muissa yhteyksissä (esimerkiksi toimihenkilönä ikäluokassa). 

Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä lähetettävällä laskulla. Ilmoittautumiset ovat peruttavissa kuluttomasti ennen laskun maksamista tai ennen laskun eräpäivää kurssin alkuun asti. Laskun maksamisen tai eräpäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 10 € käsittelymaksu. Kurssin alkamisen jälkeen maksua ei voida palauttaa eikä laskua peruta. Laskujen maksuvalvonnan ja perinnän hoitaa Visma Financial Solutions Oy.

Maksaminen onnistuu nyt myös Epassin verkkopalvelussa! Lue lisää täältä

JäPSin ikäluokissa aktiivisille toimihenkilöille 15 % alennus kaikista aikuisten kursseista!

Laita ilmoittauduttuasi viesti otsikolla TOIMIHENKILÖALE AIKUISTEN HARRASTE sähköpostilla osoitteeseen sofi.heikkila @ japs.fi ennen laskun maksamista, niin kirjaamme alennuksen järjestelmään.

Treeneihin tarvitset mukaan juomapullon, liikunnalliset vaatteet ja kengät (mikäli nappulakenkiä ei ole, lenkkarit käyvät hyvin), sekä rennon fiiliksen.

Huolehdithan itse oman vakuutuksen tapaturmien varalle!

Futisstarttiin liittyviin kysymyksiin vastaa tapahtumakoordinaattori Sofi Heikkilä (sofi.heikkila (at) japs.fi)


Tervetuloa mukaan!