JäPSin valmennuspäällikkö Osku Partonen UEFA Prolle

17.12.2020

Suomen Palloliiton koulutustoiminto on valinnut valmentajat UEFA Pro -kurssille. Palloliiton huippu- ja nuorisovaiheen valmennusosaamisen asiantuntija Kari Ukkonen kertoo, että kurssille hakijoiden määrä oli suuri.

– Hakijoita oli noin 40, mikä on yli kaksinkertainen määrä normaaliin. Hakijat olivat kovatasoisia, ja valitsimme heistä 15 kurssille, Ukkonen toteaa.

– Prosessin kesto on noin puolitoista vuotta. Koulutus alkaa sunnuntaina online-koulutuksella ja päättyy keväällä 2022. Vallitseva koronatilanne vaikuttaa tulevan kevään ohjelmaan, ja seuraamme tilannetta koronaohjeistukset huomioiden.

Koulutus antaa valmiuksia toimia korkeaa ammattitaitoa vaativissa valmennustehtävissä aikuisten huippujalkapallon parissa.

Tämä sopii erinomaisesti Järvenpään Palloseuran strategiaan vahvistaa asemaansa alueellisena avainseurana pelaajakehityksessä sekä valmennusosaamisessa.

- Tavoite on kirkastaa ajatuksia ja osaamista huippujalkapallon viitekehyksessä ja jakaa tietoa JäPS-yhteisössä niin pelaajille, valmentajille kuin seuratoimijoille. Tämä on hieno mahdollisuus päästä kehittämään omaa osaamista laadukkaiden kurssilaisten seurassa, toteaa kurssille valinnastaan iloinen Osku Partonen.

UEFA Pro 2020–22 koulutukseen valitut henkilöt:

Teemu Tainio
Joonas Rantanen
Mika Lahtinen
Toni Lindberg
Jonne Kunnas

Pauliina Miettinen
Mikael Forssell
Osku Partonen
Mika Nurmela
Sampo Koskinen

Mika Väyrynen
Ossi Virta
Jyrki Ahola
Arttu Pitkäkangas
Erol Ates


Lähde: Palloliiton verkkosivut