Järvenpään Palloseura ja Jokelan Kisa yhteistyöhön

24.3.2022

Järvenpään Palloseura r.y. ja Jokelan Kisa r.y. ovat tänään allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. Sopimuksen tavoitteena on turvata pelaajille harrastuksen jatkuvuus ja mahdollistaa pelaaja-kehitys kovempien pelien kautta. Yhteistyöllä vahvistetaan molempien seurojen elinvoimaa, kun erilaisia yhteistyön muotoja hyödyntäen pelaajat voivat jatkaa mahdollisimman pitkään koti-seurassaan ja saada samalla lisähaasteita.

Käytännön tasolla yhteistyötä tarkastellaan seurojen kesken vähintään vuosittain. Tavoitteena on käydä kausisuunnittelun yhteydessä alkusyksystä keskustelu tulevan kauden pelaajatilanteesta, ja sopia tarkemmin, missä muodossa yhteistyötä tehdään eri ikäluokissa. Kaudella 2022 JäPSin ja JoKin yhteistyöseurasopimus rekisteröidään Palloliittoon nais- ja tyttöfutiksen osalta. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että JäPSin T2007-joukkueissa nähdään tällä kaudella pelaajia, jotka pelaavat JoKissa naisten Nelosta.

Ratkaisuja yksittäisten pelaajien tai ryhmien kohdalla haetaan aina hyvässä yhteistyössä ja seurojen välistä sopimusta noudattaen. Mikäli ikäluokassasi asia on ajankohtainen, ota ensin yhteyttä oman seuran vastuuhenkilöön eli ikävaiheen valmennus-päällikköön, niin lähdetään seuratasolla pohtimaan, miten asiassa kannattaisi edetä.

Lisätietoja: Marika Hagelin