Lauantaina kannattaa olla Keskuskentällä!

28.7.2023

Lauantaina pelataan kesän kuumin matsi Keskuskentällä, kun miesten edustusta vastaan saapuu pelaamaan viime kaudella Veikkausliigassa taistellut HIFK. 

Joukkueiden edelliset kohtaamiset helmikuussa ja toukokuussa päättyivät 2-0 helsinkiläisten hyväksi. Järvenpäässä joukkueet eivät vielä ole kohdanneet, joten lauantaina nähdään varmasti äärimmäisen kova vääntö pisteistä ja kahdennellatoista pelaajalla eli yleisöllä on iso rooli. Vierasjoukkueen legendaarinen faniryhmä Stadin Kingit saapuu kannustamaan omiaan Keskuskentän kummuille.

Näytetään yhdessä, kuinka olemme #sekaisinsinisestä ja kokoonnutaan suurella joukolla perinteikkäälle Keskuskentälle tukemaan sinipaitoja!

LAUANTAI 29.7. KLO 16:00 KESKUSKENTTÄ, JÄRVENPÄÄ

TERVETULOA!

JäPS-junioreille ilmainen sisäänpääsy

Liput portilta 15 € (aikuinen), 10 € (alennusryhmät*), 5 € (lapsi 7-17 vuotta)

Ennakkoliput ostettavissa alennushintaan EDUSTUKSEN VERKKOKAUPASTA perjantaihin 28.7. asti. Ottelupäivänä pääsyliput myynnissä normaaliin hintaan.

Miesten Ykkönen Runkosarja, tilanne 28.7.2023

JäPSillä äärimmäisen tärkeä matsi edessä, kun runkosarjaa on jäljellä enää kuusi kierrosta. Taulukon keskivaiheilla majailleet siniset voivat vielä teoriassa mahtua mukaan ylempään jatkosarjaan, mutta se ei ole enää omissa käsissä. Todennäköisemmin loppukierros parannellaan asemia alempaa jatkosarjaa varten, johon viedään mukaan pisteet ja tehdyt maalit runkosarjasta ilman muutoksia. Ykkösen ylemmän jatkosarjan voittaja nousee kauden päätteeksi Veikkausliigaan ja kolme alemman jatkosarjan heikointa "putoavat" uudistettuun Ykköseen kaudeksi 2024. Ykkösessä paikkansa säilyttäneet joukkueet muodostavat rungon uuteen perustettavaan kilpasarjaan, YkkösLiigaan. Lue lisää uudistuvista sarjatasoista SUOMEN PALLOLIITON SIVUILTA.

*Pääsylippujen alennusryhmät: 

  • JäPS toimihenkilö
  • opiskelija
  • eläkeiläinen
  • työtön