Marika Hagelin JäPSin toiminnanjohtajaksi 1.12.2021 alkaen

9.11.2021

Järvenpään Palloseuran johtokunta on kokouksessaan 8.11.2021 valinnut seuran uudeksi toiminnanjohtajaksi Marika Hagelinin, joka aloittaa työt joulukuun alussa. 

Marika on aiemmin toiminut johto- ja asiantuntijatehtävissä finanssialalla, ja hän on ollut aktiivisesti mukana JäPSin ikäluokkatoiminnassa ensin P03 joukkueenjohtajana sekä P08 taloudenhoitajana ja ikäluokkavastaavana. "Sain muutama vuosi sitten olla mukana seuran strategiatyössä, ja siinä minulle avautui toden teolla, kuinka hieno seura meillä on ja millaisia mahdollisuuksia vahvalla seurabrändillä voi olla. Odotan innolla, että pääsen rakentamaan vielä parempaa JäPSiä yhdessä koko JäPS-yhteisön kanssa", Marika sanoo ripustaessaan JäPS-huivia kaulaansa.

Seuran toimenkuvien uudistuksen myötä JäPSin nykyinen toiminnanjohtaja Jari "Jallu" Kurittu siirtyy edistämään JäPSin menestystä miesten edustusjoukkueen taustajoukkoihin. Jallu jatkaa toiminnanjohtajana vuoden loppuun asti, joten vahdinvaihto saadaan tehtyä sujuvasti. 

"Marikan valinnalla vahvistetaan erityisesti seuran johtamis- ja viestintäosaamista. Jalkapallon asiantuntemusta seurassa on runsaasti, mutta liian usein käy niin, että emme tule kertoneeksi toisille kaikista niistä hienoista asioista, joita JäPSissä jo nyt tehdään. Kasvava ja kehittyvä seura tarvitsee monipuolista osaamista tavoitteidensa saavuttamiseen", sanoo JäPSin puheenjohtaja Vesa Takko. 

Kiitos Jallu ja tervetuloa Marika!