Minifutarien syyskauden käynnistymiseen vajaa viikko!

28.7.2022

3 - 5-vuotiaat pääsevät kesän jälkeen kentälle kirmailemaan, kun Perhefutiksessa, Naperofutiksessa ja Jalkapallokoulussa alkaa syyskausi! Uusien asioiden kokeilu, ikätoverien kanssa toimiminen ja jännityksen peittoaminen ovat yhtä tärkeitä teemoja kuin jalkapallo. Hymyilevä pelaaja tapahtuman jälkeen on ohjaajille paras palkinto.


Perhefutis on tarkoitettu 2018 ja 2019 syntyneille lapsille ja heidän vanhemmilleen yhteiseksi harrastukseksi. Lasta autetaan oivaltamaan ja oppimaan itse sekä yhdessä vanhemman kanssa kokeilemalla. Harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 17-17:45 Jampan jalkapallohallilla ja niitä kertyy syyskaudella yhdeksän.

Naperofutiksessa 2018 tai 2017 syntynyt lapsi pääsee oppimaan perusliikunta- ja jalkapallotaitoja sekä harjoituksissa toimimista. Futikseen tutustutaan leikkien ja pelien kautta. Harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 17-17:45 Jampan jalkapallohallilla ja niitä kertyy syyskaudella yhdeksän.

Jalkapallokoulu on viimeinen etappi ennen ikäluokkatoimintaa ja se on tarkoitettu 2017 syntyneille lapsille. Perusliikunta- ja jalkapallotaitojen kehittämistä jatketaan ja harjoitusympäristö tulee yhä tutummaksi.  Harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 18-19 Jampan jalkapallohallilla ja niitä kertyy syyskaudella yhdeksän.


Syyskauden kurssimaksu on 120€ kaikissa ryhmissä ja toimintaan voi tulla tutustumaan kerran ilmaiseksi. Ilmoittauduthan kuitenkin myös kokeilemaan tullessasi kurssille, jotta osaamme varautua tutustumiskertaan.


Ilmoittautuminen:

Perhefutis syyskausi

Naperofutis syyskausi

Jalkapallokoulu syyskausi