Tammikuun kuukausikirje

8.1.2024

Moikka kaikki JäPS-yhteisön jäsenet!


Vuosi on vaihtunut ja talven treenikausi kuumimmillaan, vaikka lämpötilat ovatkin olleet keskimääräistä hyytävämmät. Kovimmilla pakkasilla molemmat hallit ovat normaalia viileämpiä, Monitoimihalli jopa pakkasen puolella, joten varaattehan itsellenne ja lapsillenne riittävästi vaatetta päälle pakkasen hipoessa kahtakymmentä astetta!

Jampan halli on nyt Logisnext Areena! Kiinteistö Oy Jampan jalkapallohalli ja Mitsubishi Logisnext Europe Oy ovat solmineet joulukuussa kolmivuotisen yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä nuorimpien jalkapalloilijoidemme kotipesä, pitkään "Aritana" tunnettu Jampan halli, vaihtaa nimensä Logisnext Areenaksi.

Aika näyttää, mikä lempinimi hallille käyttäjien suussa muodostuu. Lue lisää nettisivuilta: https://www.japs.fi/uutiset/jampan-halli-on-nyt-logisnext-areen/

 

Tiedotettavaa!

Stadium – Tue seuraasi, kaikki saavat bonusta!

Kuka tahansa voi tukea juuri sinun joukkueesi toimintaa tekemällä ostoksia Stadiumin myymälöissä ja verkkokaupassa. Stadium maksaa ostoista 3 % bonuksen tuen kohteeksi valitulle joukkueelle, samalla kerrytät myös itse omia bonuksiasi! Joukkueen tukijaksi pääsee rekisteröitymällä Stadiumin jäseneksi ja lisäämällä omassa profiilissa kohdassa Tue seuraasi tukikohteeksi Järvenpään Palloseura ja haluttu joukkue. Tätä varainhankintavinkkiä kannattaa jokaisen pelaajan jakaa omassa lähipiirissään! Lisätietoja Stadiumin nettisivuilta täältä: https://www.stadium.fi/member/tue-seuraasi-bonusta-kaikille

Vakuutukset ja Pelipassit kuntoon hyvissä ajoin!

Kilpailutoiminnan kattava vakuutus on pakollinen kaikille lapsille ja nuorille, jotka pelaavat ja harjoittelevat ikäluokissamme. Vakuutuksen voi ottaa pelipassin yhteydessä tai joltain muulta vakuutusyhtiöltä, muista kuin pelipassin yhteydessä otetuista vakuutuksista toimitetaan vakuutustodistus ikäluokalle ikäluokkavastaavan ohjeiden mukaan. Aikuisille kilpailutoiminnan kattava vakuutus on joko suositeltu tai pakollinen riippuen sarjatasosta.

Osa lasten ikäryhmistä hankkii itse pelipassin, osalla on käytössä seuran hankkimat korttelipassit (riippuu lapsen iästä). Mikäli et ole aiemmin hankkinut lapsellesi pelipassia, kysythän ikäluokkavastaavalta hankkivatko lapsesi ikäluokassa vanhemmat pelipassin itse, vai kuuluuko lapsesi vielä korttelipassivaiheeseen! Lue lisää Palloliiton nettisivuilta: https://www.palloliitto.fi/pelipassit-ja-vakuutukset

 

JäPSissä tapahtuu!

  • 27.1.2024 11:15 B-poikien edustus avaa SM-karsintasarjan kotona Monitoimihallissa ottelussa JäPS – TPS (P17 SM-karsinta)
  • 27.1.2024 15:15 Miesten Edustus aloittaa vuoden viralliset pelit kotikentällä Monitoimihallissa viime kauden Veikkausliigajoukkuetta vastaan ottelussa JäPS – KTP (Ykkösliigacup)
  • 1.2.2024 16:30-20:30 Stadium vierailee Järvenpäässä! Seuran vaatteita sovitettavana Monitoimihallilla.

 

Ilmoittaudu mukaan!

  • Perhefutis 2–4-vuotiaille tammi-huhtikuussa (4 paikkaa jäljellä), treenit sunnuntaisin klo 9:00-9:45 Logisnext Areenalla (entinen Jampan jalkapallohalli)
  • Naperofutis 3–5-vuotiaille tammi-huhtikuussa (4 paikkaa jäljellä), treenit sunnuntaisin klo 10:00-10:45 Logisnext Areenalla (entinen Jampan jalkapallohalli)
  • Aikuisten Harraste – ohjatut Futiskurssit Futisstartti ja Futisjatkot keskiviikkoisin klo 20:30-21:30 Monitoimihallissa. Kursseilla kehitetään kuntoa ja kesytetään pallo rennossa porukassa liikkuen!
  • Aikuisten harraste – Futistunti täynnä pelaamista sunnuntaisin klo 19:00-20:00 Monitoimihallissa. Höntsäfutis-ryhmässä pelataan hyvässä hengessä ja monipuoliseen porukkaan mahtuu mukaan sekä aikuisiällä harrastuksen aloittaneita että nuoruudessaan pidempäänkin pelanneita konkareita. Kuntofutis-ryhmässä rennoissa peleissä vauhtia on hieman enemmän ja mukana on kokeneita futareita sekä palloilun moniosaajia.

 

Vauhdikasta alkuvuotta kaikille!

Terveisin Sofi Heikkilä, tapahtumakoordinaattori