Tule mukaan jaostoimintaan kehittämään JäPSiä!

30.12.2021

Tärkeä osa seuran toiminnan kehittämistä ovat johtokunnan alaiset jaokset. Jaosten puheenjohtajina toimivat johtokunnan jäsenet ja esittelijöinä/sihteereinä seuran työntekijät. Jaoksiin tarvitaan lisäksi laaja-alaista osallistumista ikäluokista, sillä JäPS-yhteisöstä löytyy monipuolista osaamista, jonka voimin seuraa voidaan viedä yhdessä eteenpäin. Hyvä esimerkki viime kauden jaostyöskentelyn aikaansaannoksista on seuran mobiilisovellus JÄPPI, jonka kehitysprojekti laitettiin käyntiin markkinointi- ja viestintäjaoksessa.

Johtokunta päätti laajentaa entisen talousjaoksen tehtäviä tälle kaudelle myös ikäluokkatoiminnan kehittämiseen. Uusi Ikäluokka- ja talousjaoksessa käsitellään jatkossakin seuran talouteen liittyviä asioita, kuten talousohjesääntöä, seuran ja ikäluokkien taloutta sekä stipendejä. Toiminnan kehittämisessä on kuitenkin muitakin näkökulmia kuin vahva talous. Jaoksessa käsitellään jatkossa myös ikäluokkatoiminnan kehittämistä sekä jaetaan hyviä toimintatapoja ikäluokkien kesken ja rakennetaan niistä yhteisiä toimintamalleja. Näin jokaisen ikäluokan ei tarvitse keksiä samoja pyöriä uudestaan vaan kaikki hyötyvät toistensa kokemuksesta ja osaamisesta.

Jaosta johtaa seuran puheenjohtaja Vesa Takko, joka toivottaa uudet jäsenet lämpimästi tervetulleeksi mukaan jaostyöskentelyyn: ”Ikäluokka- ja talousjaoksen tontille kuuluu oikeastaan kaikki muu ikäluokkien toiminnasta paitsi valmennus, jolle on omat jaoksensa. Uudistunut jaos on erinomainen keskustelu- ja kehittämisfoorumi mm. ikäluokkavastaaville, joukkueenjohtajille ja taloudenhoitajille.”

Jaostyöskentely on erinomainen tapa tutustua seuran toimintaan laajemmin kuin oman joukkueen puitteissa ja luoda verkostoja toisten jäpsiläisten kanssa. Tervetuloa mukaan!

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä!

Jaokset ja toimikunnat kaudella 2021-22:

Ikäluokka- ja talousjaos (pj. Vesa Takko, sihteeri Marjo Hellberg)

Markkinointi- ja viestintäjaos (pj. Samuel Ruohonen, sihteeri Marika Hagelin)

Pelaajakehitysjaos (pj. Marko Haikonen, sihteeri Osku Partonen)

Tyttö- ja naisfutisjaos (pj. Samuel Ruohonen, sihteeri Mika Pölönen-Elokorpi)

Olosuhdejaos (pj. Kai Kuoppamäki, sihteeri Marika Hagelin)

JäPS 75 v – juhlatoimikunta (pj. Jussi Reimakoski, sihteeri Marika Hagelin)