JäPSin Veeti Manner U17-maajoukkueleirille

26.1.2022

JäPSin värejä nähdään jälleen maajoukkue-ympyröissä, kun Veeti Manner on kutsuttu alle 17-vuotiaiden (2005) poikien maajoukkueleirille Eerikkilään 1.-3.2. 2022.  Seuran oma kasvatti on talven aikana tehnyt jatkosopimuksen Ykköseen valmistautuvan JäPSin miesten edustusjoukkueen kanssa, ja nuorukaisen otteita on jo nähty kentällä talven harjoituspeleissä.  

Maajoukkueleirillä U17-pojat (2005 ja myöhemmin syntyneet) jatkavat valmistautumistaan maaliskuun lopun EM-jatkokarsintaan. Koossa on tavallista suurempi, 30+3 pelaajan leiriryhmä. Minihuuhkajat aloittaa leirin kahden harjoituksen päivällä, ja keskiviikkona on luvassa keskinäinen ottelu. Päävalmentaja Erkka V. Lehtolan mukaan pääpaino on pelaajatarkkailussa – pelillisiin asioihin paneudutaan tarkemmin helmi-maaliskuun vaihteen Belgia-tuplamaaottelun yhteydessä.

– Ilman muuta tulemme käymään läpi myös tulevia maaotteluita. Leiri on jälleen hyvä sauma nähdä pelaajia, sillä talvikuukaudet ovat muuten hankalia tarkkailun kannalta. Tarkkailu tulee tarpeeseen, sillä osan pelaajista ympäristöt ovat vaihtuneet – on ylipäätään hyvä päästä juttelemaan pelaajien kanssa kauden alla, päävalmentaja toteaa.

– Lisäksi muutamalla pelipaikalla kilpailu on täysin auki. Jotkut pelaajista ovat varmasti joukkueessa, joka pelaa maaliskuun EM-jatkokarsinnoissa, mutta läheskään kaikki eivät ole. Nyt pääsemme vertailemaan eri pelipaikkojen pelaajia läheltä kolmen päivän ajan.

Lähde: Palloliitto.fi

Lue Palloliiton uutinen kokonaisuudessaan  täältä