Futiskiertue saapuu Järvenpäähän 8.6.!

7.6.2022

Suomen Palloliiton ja K-ryhmän valtakunnallinen Futiskiertue starttaa keskiviikkona 8.6. Järvenpäästä. Tapahtuman järjestämisestä vastaavat  Järvenpäässä JäPS ja K-Supermarket Pajala. Maksuton ja kaikille avoin tapahtuma järjestetään K-Supermarket Pajalan parkkialueella klo 12-16. 

Tapahtumassa pääset mm. pelaamaan katufutista ilmatäytteisillä kentillä, kokeilemaan potkutarkkuutta futisdartstaululla ja ottamaan mittaa kavereista istumafutiksessa ja pöytäfutispöytien ääressä. Menossa ovat mukana myös Palloliiton maskotit Bubi ja Helmi tervehtimässä lapsia tasatunnein eli klo 12, 13, 14 ja 15. 

K-kauppias Karri Himbergin sydän sykkii lasten ja nuorten liikunnallisen elämän edistämiselle. "Haluan tarjota heille mahdollisuuden tutustua ja ihastua eri lajeihin matalalla kynnyksellä. Futiskiertue on mahtavan hieno tapahtuma erilaisine aktiviteetteineen." 

"Jalkapallossa on tärkeintä iästä ja taitotasosta riippumatta aina pelaajat ja pelaamisen ilo. Futiskiertue on juuri tätä - viihtymistä futiksen parissa omia taitoja testaillen ja kavereiden kanssa pelaillen. Kentillä pääsee pelaamaan myös kolmen pelaajan joukkueina pienpelejä, eli kokoa oma tiimi ja tule viettämään hauska iltapäivä!" kannustaa JäPSin toiminnanjohtaja Marika Hagelin. 

Futiskiertue K-Supermarket Pajalan piha-alueella keskiviikkona 8.6. klo 12-16.  Säävaraus.