Järvenpään Palloseura julkaisee uuden mobiilisovelluksen

28.5.2021

Järvenpään Palloseura yhdistää jalkapallofanit ja järvenpääläiset yritykset uudessa mobiilisovelluksessa

JäPSin oma äppi eli JÄPPI tuo seuran yhteistyökumppanien tarjoamat edut jäpsiläisille ja heidän lähipiirilleen, sekä kaikille JäPSin kannattajille. JÄPPI on jatkossa myös seuran uutiskanava, jossa julkaistaan tuoreimmat paikalliset jalkapallouutiset.

Aiemmin edut ovat olleet tarjolla JäPSin kausikortin lunastaneille, mutta nyt edut ovat saatavissa koko laajan JäPS-yhteisön puhelimiin lataamalla JÄPPI. JäPSin sinivalkoisia värejä tunnustetaankin varsin monessa perheessä Järvenpäässä ja lähikunnissa, sillä seurassa on yhteensä noin 1500 pelaajaa ja taustahenkilöä. Tämän lisäksi JäPS-yhteisöön kuuluvat heidän perheensä ja seuran lukuisat kannattajat.

”Olemme jo pitkään panostaneet kumppaniverkoston rakentamiseen järvenpääläisyritysten kanssa. Keskeisenä ajatuksena on tuoda paikallisia etuja JäPS-yhteisölle ja siten lisää kauppaa kumppaniyrityksillemme”, sanoo JäPSin yhteistyökumppanivastaava Olli Pylkkänen. Yksi seuran yhteistyökumppaneista on Järvenpään LähiApteekki. ”Yhteistyö urheiluseuran kanssa sopii meidän arvoihimme, sillä sekä me että JäPS haluamme edistää järvenpääläisten hyvinvointia. Uuden JÄPPI-sovelluksen kautta tavoitamme jalkapalloyhteisön tehokkaasti”, sanoo LähiApteekin apteekkari Teemu Kivijärvi.

Joissakin lajeissa seurojen omat mobiilisovellukset ovat jo yleistyneet, mutta suomalaisessa jalkapallossa niitä on vasta muutamia. JäPS haluaa olla edelläkävijä tälläkin osa-alueella ja siirtyä mobiiliaikaan tarjoamalla sovelluksen, jolla rakennetaan sekä yhteisön omaa että yhteistyökumppanien kanssa yhteistä viestintää. JäPSin teknologiakumppanina JÄPPI-projektissa toimii sipoolainen New Tide Oy. ”Toimme osaamisemme mielellämme JäPSin käyttöön, kun kyse on nuorista ja liikunnasta. Edistyksellinen seura on mukava projektikumppani”, toteavat New Tiden Kim Knutas ja Kim Ahrenberg. 

JÄPPI on ladattavissa App Storesta perjantaista 28.5. alkaen. Android-käyttäjät joutuvat vielä hetken odottamaan sovelluksen ilmestymistä Play-kauppaan. JÄPPI on tehty sillä ajatuksella, että sitä on helppo käyttää, ja edut ovat monipuolisia ja JäPS-yhteisöä kiinnostavia. Pidempiaikaisten etujen rinnalle tuodaan ajankohtaisia lyhyempiä tarjouksia eli kannattaa ladata JÄPPI saman tien.