Maaliskuun kuukausikirje

12.3.2024

Moikka kaikki JäPS-yhteisön jäsenet!


Kevät on jo lähes täällä ja moni sarjoista starttaa jo ensi kuussa. Kesän kenttävuoropalapelin palasia sovitellaan kohdilleen paraikaa, Perhe- ja Naperofutiksen sekä Futiskoulun ilmoittautumiset on avattu ja joukkueiden turnaussuunnitelmat etenevät kovaa vauhtia! Myös aikuisten harrastefutiksen toukokuussa alkaviin ryhmiin pääsee ilmoittautumaan. Kesäleirit ovat alkaneet kerätä osallistujia, leiristipendiä voi hakea lapselleen taloudellisista syistä vielä 28.3. asti nettisivuillamme: https://www.japs.fi/tapahtumat/leirit/leiristipendin-haku/

Iso kiitos seurakyselyyn vastanneille ja sitä eteenpäin ikäluokissa välittäneille, vastauksista saamme hyvää pohjaa seuran tulevaisuutta ohjaavalle strategiatyölle! Kyselyyn vastanneilla oli mahdollisuus osallistua arvontaan, kolme onnekasta palkitaan JäPS-tuotepalkinnoin (voittajille on ilmoitettu arvonnan tuloksesta sähköpostitse). Mikäli alkava strategiatyö kiinnostaa, voit käydä ilmiantamassa itsesi täällä: https://www.japs.fi/uutiset/mita-japs-on-tulevaisuudessa/#widget-kIIx8h2LpuFQLo8AEzsw


Tiedotettavaa!

JäPS tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden osallistua polven kipuihin liittyvän tutkimustiedon lisäämiseen. Kyseessä on LAB-ammattikorkeakoulun fysioterapiaopiskelijoiden toteuttama opinnäytetyö patellofemoraalisesta kipuoireyhtymästä nuorilla jalkapalloilla. Tutkimuksen kohderyhmään kuuluville pelaajille ja heidän vanhemmilleen on lähetetty tietoa tutkimuksesta sekä ohjeet osallistumiseen sähköpostitse.

Stadium tarjoaa -25 % alennuksen jalkapallovalikoimasta 31.3. asti verkkokaupassa sekä myymälöissä! Lisätiedot ja kampanjan tarkempi rajaus sivun alareunasta löytyvässä alennuskupongissa.


JäPSissä tapahtuu!

13.3.2024 klo 18 eteenpäin Stadium Team Sales järjestää yhdessä Adidaksen kanssa KENKÄSOVITUSILLAN kaikille Järvenpään Palloseuran intohimoisille jalkapalloilijoille.

  • Illan aikana on mahdollisuus päästä sovittamaan Adidaksen Elite-tason jalkapallokenkiä Adidaksen ja Stadiumin myyjien avustuksella. Tämä on tilaisuutesi kokea huippuluokan mukavuus ja suorituskyky! Sovitettavissa Adidaksen Elite-tason jalkapallokengät sekä junioreille sovitettavissa myös muutama muu Adidaksen Junior jalkapallokenkämalli.


Ilmoittaudu mukaan!

Pikkufutarien kesä

Aikuisten harrastefutiksen kesä

Aloita uusi harrastus!

Palaa jalkapallon pariin!

Kesän Futisleirit 2013–2018-syntyneille lapsille


Iloista keväänodotusta kaikille!

Terveisin Sofi Heikkilä, tapahtumakoordinaattori