Perhe- ja Naperofutiksen tapahtumat 9.1.2022 PERUTTU!

3.1.2022

Perhe- ja Naperofutiksen harjoitustapahtumat 9.1.2022 siirretään pidettäväksi Talvikausi 2 jatkona 9.4.2022

Aluehallintoviraston antamista määräyksistä johtuen joudumme lykkäämään Perhe- ja Naperofutiksen Talvikausi 2 aloitusta. Ellei uusia, toiminnan estäviä määräyksiä tule, nyt 10.1.2022 päättyvien jälkeen, voimme jatkaa toimintaa jälleen 16.1.2022.

 

Rajoitukset

Koronarajoitukset sisätilojen yleisötilaisuuksiin

Aluehallintovirasto kieltää tartuntatautilain 58 §:n 1 momentin nojalla Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntien alueilla kaikki sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset.

Aluehallintovirasto määrää tartuntatautilain 58 g nojalla kaikki Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntien alueilla sijaitsevat yleisölle avoimet tai rajatun asiakas- tai osallistujapiirin oleskeluun tarkoitetut asiakas-, osallistuja- ja odotustilat suljettaviksi asiakkailta ja osallistujilta.

Määräys tilojen sulkemisesta tarkoittaa sitä, että kaikki seuraavat julkisten ja yksityisten toimijoiden urheilu-, liikunta-, huvi- ja virkistyskäytössä olevat tilat pitää sulkea:

  • joukkueurheiluun, ryhmäliikuntaan, kontaktilajien harrastamiseen ja muuhun vastaavaan urheiluun tai liikuntaan käytettävät sisätilat sekä kuntosalit ja muut vastaavat sisäliikuntatilat

Suljettavaksi määrättyjä tiloja voi kuitenkin käyttää vuonna 2004 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ja nuorten ohjattuun harrastustoimintaan. Lisäksi tiloja voi käyttää lakisääteisten palvelujen toteuttamiseen, kuten lääkinnälliseen kuntoutukseen. Päätös tilojen sulkemisesta ei koske ammattiurheilemista eikä yksityis- tai perhe-elämän piiriin kuuluvaa toimintaa.

Määräys ovat voimassa ajalla 28.12.2021-10.1.2022.

 

Olemme tulkinneet Perhefutiksen aikuisten liikuntatapahtumaksi ja tästä syystä joudumme siirtämään 9.1. tarkoitetun Talvikausi 2 aloituksen pidettäväksi 10.4.2022

Myös Naperofutis siirretään pidettäväksi samana päivänä, syystä, ettei Naperofutikseen osallistuvien lasten vanhempia voitaisi ottaa sisään halliin.

 

Tarvittaessa lisätietoja

Mika Pölönen-Elokorpi

mika.polonen-elokorpi@japs.fi   050 554 0090