JäPS P06 - kilpajoukkue

JäPS P06-kilpajoukkueen toiminta on tavoitteellista kilpatoimintaa ja se on tarkoitettu kaikille lajiin tavoitteellisesti suhtautuville pelaajille. Kilpajoukkue pelaa turnaus- ja sarjapelejä (Etelä-Länsi -liiga) Suomen kovatasoisempia joukkueita vastaan. Joukkueen valmentajina toimivat Marko Haikonen (UEFA B), Kai Kuoppamäki (UEFA B) ja Temo Apriamashvili (UEFA A, MasterEkkono). Valmentajakolmikolla on vahva kokemus nuorten pelaajien kehittämisestä kohti omaa huippuaan.  

JäPSin kilpajoukkueet harjoittelevat ja pelaavat seuran valmennuslinjauksen mukaisesti. Joukkueen lajiharjoittelun lisäksi kilpajoukkueen toimintaan sisältyy peli- ja turnaustapahtumat, testaaminen, mv-valmennus, yksilöllinen fysiikkavalvennus sekä omatoimiharjoitteluaika. Kilpajoukkue harjoittelee neljä kertaa viikossa ja tekee yhteistyötä JäPS Utd:n kanssa.   


Saavutukset kaudella 2019:

  • Etelä-Länsi -Liiga: Mitalisarja 4.
  • SPL I-tason lopputurnaus: 4.
  • Helsinki-Cup: 1.

JäPS P06-kilpajoukkue etsii motivoituneita ja tavoitteellisia pelaajia kaudelle 2019-2020.

Ota yhteys ditsjonna@gmail.com ja sovitaan yhdessä aika, jolloin voit tulla mukaan avoimiin harjoituksiin!

Meillä on tarjota motivoitunut ja tavoittellinen kilparyhmä, alueen parhaat harjoitteluolosuhteet, erittäin mukavat joukkuekaverit ja ammattitaitoinen valmennusryhmä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule harjoituksiin kokeilemaan