Futiskoulu - hauskaa menoa jalkapallon parissa!

Futiskoulussa pikkufutarit pääsevät harjoittelemaan jalkapallo- ja perusliikuntataitoja sekä samalla opettelemaan harjoituksissa toimimista. Lapset tutustuvat futiksen eri osa-alueisiin ikätasoisesti leikkien ja pelien kautta. Osaavien valmentajien taitavassa ohjauksessa harjoittelu on hauskaa ja innostavaa. 

Futiskoulu on tarkoitettu 2017–2018-syntyneille lapsille. Harjoituksissa lapset treenaavat omissa ryhmissään, jotka muotoutuvat pian harjoitusten alettua. Tytöille on Futiskoulussa oma ryhmä!

Kesäkausi startataan seuran Vappuriehassa 1.5. klo 10-13 (Lukion tekonurmi) ja harjoitukset pyörivät 8.5. eteenpäin klo 18:40-19:30 Jampan jalkapallohallissa. Kesäkauden päättää syyskuussa mahtava lopputurnaus, Futis Cup, jossa uusien kokemuksien riemu on pääosassa! Heinäkuun (3.7.-24.7.) Futiskoulu lomailee.

FUTIS CUP -INFO

Lauantaina 23.9.2023 päätämme vauhdikkaan Futiskoulukauden turnauksessa tutussa Jampan jalkapallohallissa. Turnauksessa pikkufutarit pääsevät kokeilemaan pelaamista ja iloitsemaan futiksesta kavereiden kanssa! Futis Cup on tarkoitettu kaikille Futiskouluun osallistuneille, tervetuloa mukaan!

Futis Cup lauantaina 23.9. klo 9:45-12:00 Jampan jalkapallohallissa

  • Futiskoulun ohjaajien vetämiin joukkueisiin jakautuminen alkaa 9:45, olethan ajoissa! Ensimmäiset pelit alkavat noin klo 10:00.
  • Jokaiselle pikkufutarille tulee aamupäivän aikana 3 peliä, ja turnauksen lopussa kaikille jaetaan osallistumismitalit!
  • Paikalla buffa (kahvio) ja seuran työntekijöitä vastailemassa harrastuksen jatkamiseen liittyviin kysymyksiin.

Mitä Futiskoulun jälkeen?

JäPS Futiskoulun jälkeen perustetaan 2018-syntyneille pojille oma ikäluokka ja 2017-syntyneet pojat pääsevät siirtymään oman ikäistensä ikäluokkaan mukaan.

Tytöille perustetaan Futiskoulun osallistujista T2017-2018 -ikäluokka, jossa treenit ja pelit jatkuvat tuttujen kaverien ja valmentajan kanssa! 

Maksuttomat kokeilujaksot pienten joukkueissa!

Tervetuloa tutustumaan toimintaan! Lue lisää ja käy ilmoittamassa lapsesi mukaan klikkaamalla joukkuetta alla olevasta listasta

Lapsen vakuutus sisältyy kurssin hintaan.

Osallistujilta laskutetaan 2023 alkaen kerran vuodessa Järvenpään Palloseuran kurssijäsenmaksu 25 €.

Pikkufutareita ohjaa valmentaja Aada Heikkilä, jolla on pitkä kokemus jalkapallon parissa. Lisäksi Aadalla on maisterin paperit varhaiskasvatuksesta ja päivätyö esiopettajana. Toisena vastuuhenkilönä toimii poikapuolen nuorimman ikävaiheen valmennuspäällikkö Samuli Kukkonen. Nuoremmat ohjaajat edustavat JäPSin valmentaja-akatemiaa, ja saavat valmentamiseen tukea sekä Samulilta että Aadalta.

Pikkufutarien hallinnon pyörittää tapahtumakoordinaattori Sofi Heikkilä.


Mikäli toimintaan liittyen heräsi kysyttävää, ota yhteyttä joko Sofiin tai Samuliin:

sofi.heikkila@japs.fi

samuli.kukkonen@japs.fi