Perhefutis - iloa ja elämyksiä!

Perhefutiksessa lapsi ja aikuinen pääsevät nauttimaan liikkumisesta yhdessä! Toiminnassa harjoitellaan monipuolisesti perusliikuntataitoja ja tutustutaan pallon käsittelyyn. Lasta autetaan oivaltamaan sekä oppimaan itse ja yhdessä aikuisen kanssa kokeilemalla. Vanhemmilla on suuri merkitys lapsen liikkumisen tukijoina ja liikunnalliseen elämäntapaan kasvattajina, ja tämän yhteyden tukemiseen perhefutis perustuu!

Perhefutis on tarkoitettu 2019-2021 syntyneille lapsille ja heidän vanhemmilleen.

ILMOITTAUTUMINEN TALVEN TOIMINTAAN AUKEAA PIAN!

Voit ilmoittaa lapsen mukaan 

  • SYYSJAKSOLLE (elo-syyskuu) 129 € (harjoitukset viikottain)

Lapsen vakuutus sisältyy kurssin hintaan.

Osallistujilta laskutetaan 2023 alkaen kerran vuodessa Järvenpään Palloseuran kurssijäsenmaksu 25 €. Seuran jäsenyys tulee osallistuvan lapsen nimiin, Perhefutiksessa ei siis laskuteta jäsenmaksua myös osallistuvalta vanhemmalta.

Pikkufutareita ohjaa valmentaja Aada Heikkilä, jolla on pitkä kokemus jalkapallon parissa. Lisäksi Aadalla on maisterin paperit varhaiskasvatuksesta ja päivätyö esiopettajana. Toisena vastuuhenkilönä toimii poikapuolen nuorimman ikävaiheen valmennuspäällikkö Samuli Kukkonen. Nuoremmat ohjaajat edustavat JäPSin valmentaja-akatemiaa, ja saavat valmentamiseen tukea sekä Samulilta että Aadalta.

Pikkufutarien hallinnon pyörittää tapahtumakoordinaattori Sofi Heikkilä.


Mikäli toimintaan liittyen heräsi kysyttävää, ota yhteyttä joko Sofiin tai Samuliin:

sofi.heikkila@japs.fi

samuli.kukkonen@japs.fi 

Tervetuloa mukaan!