Säännöt

 Yleistä
Turnauksessa noudatetaan SPL:n, sekä SPL:n Kaikki pelaa sääntöjä (säännöt 2021), poikkeuksena erikseen mainittavat sääntömuutokset.

Turnauksen tavoite
Tavoittena on tarjota joukkueille hyviä otteluita, joissa jokaisella pelaajalla on oikeus nauttia pelaamisesta yhdessä kavereidensa kanssa. Yksilöiden kehittyminen on tärkein päämäärä turnauksessamme, ei joukkueen menestys!

Pelikenttä
Pelialue on 27x37 metriä. Pelialusta on luonnonnurmi. Järjestäjä pidättää oikeuden kenttäkokojen muutoksille.

Pelioikeus
Pelioikeus on P8 ikäluokassa 1.1.2014 tai sen jälkeen syntyneillä pelaajilla , P7 ikäluokassa 1.1.2015 tai sen jälkeen syntyneillä pelaajilla ja P6 ikäluokassa 1.1.2016 tai sen jälkeen syntyneillä pelaajilla.

Peliaika ja -muoto
Pelimuoto on 5v5 (2014 ja 2015) sarjoissa ja 4v4 (2016) sarjassa.

Peliaika 1x30 minuuttia ja otteluita on kolme. Turnauksessa ei merkitä tuloksia ylös, lasketa pisteitä tai muodosteta sarjataulukkoa.

Pelipaidat
Ohjelmassa ensin mainittu joukkue on kotijoukkue. Jos joukkueen pelipaidat ovat samanväriset, vaihtaa vierasjoukkue paitoja tai käyttää liivejä

Vaihdot
Vaihdot ovat edestakaisia ja lentävät. Vaihdot suoritetaan läheltä keskirajaa.

Maaliheitto ja vetäytyminen
Maaliheitto annetaan rangaistusalueen sisältä. turnauksessa käytetään puolustavan joukkueen vetäytymissääntöä. Vetäytyminen tarkoittaa, että kun Joukkue A heittää maaliheittoa,niin joukkue B vetäytyy puoleen kentään. Pelinohjaaja ohjaa pelaajia vetäytymään, jos he eivät heti muista itse vetäytyä.

Rajapotku tai kuljetus

Pallon mennessä sivurajasta yli, peliä jatketaan joko rajapotkulla tai kuljetuksella. Rajapotkusta ei saa tehdä suoraa maalia. Vastustajajoukkueen on oltava vähintään 5,5 metrin etäisyydellä suorituspaikasta.

Lisäpelaaja

Joukkue saa ottaa kentälle yhden lisäpelaajan, kun vastustaja johtaa vähintään viidellä (5) maalilla. Etu menetetään eron kaventuessa kahteen (2) maaliin.

Peruutus 

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta 30 vrk ennen tapahtumaa. Ilmoittautumismaksusta palautetaan puolet, mikäli peruutus tehdään 20-30 vrk ennen tapahtumaa ja alle 20 vrk ei palauteta maksua.    

Palkinnot
Kaikille turnaukseen osallistuville pelaajille jaetaan mitalit.

Palvelut
Turnausalueella toimii buffet, jossa on tarjolla kahvia, virvokkeita, leivonnaisia, suolaista jne.